Full service Marketingbureau

Wij zijn Backcorner, marketingbureau uit Doetinchem

Aangenaam, Wij zijn Backcorner. Jouw marketingbureau uit Doetinchem. Als je op zoek bent naar een marketingpartner in de regio Doetinchem of de Achterhoek, staan wij bij Backcorner klaar om je te ondersteunen bij al je vraagstukken. Wij zijn een bureau dat echt betrokken blijft bij jouw organisatie.

Dit klinkt als een voor de hand liggend concept, maar toch zie je dat niet veel. Dat komt misschien wel door onze achterhoekse loyaliteit dat we moeilijk kunnen loslaten. Wij willen namelijk echt weten wie je bent. Hierdoor kunnen wij jouw online zichtbaarheid naar een hoger en professioneel niveau tillen.

 

Laten we kennis maken
Marketingbureau Doetinchem

Wat kan Backcorner voor jou betekenen? 

Het online zichtbaar maken van jouw producten of diensten. Dit kunnen wij doen door verschillende (online) marketingactiviteiten, een nieuwe huisstijl of een nieuwe website of webshop ontwikkelen. Wat het beste voor jou is, is altijd de vraag. Het is ook van belang om alles goed inzichtelijk te maken. Wij zorgen met verschillende tools dat we de data van jouw bedrijf inzichtelijke krijgen. Hierdoor kunnen we Data Drive marketing voeren. Met een combinatie van de Data en Marketing gaan wij aan de slag. Hierdoor behalen we samen de beste resultaten voor jou. 

Wil jij ook reuring in de tent? laten we dan snel afspreken.

Bekijk onze diensten

Waar kunnen we wij jou bij helpen?

Marketing bureau Doetinchem

Alles in huis om jouw online zichtbaarheid ontzorgen

Bij Backcorner kan je terecht voor alles wat te maken heeft met online marketing zaken. Of het nu gaat om Design, online marketing of doorlopende hulp bij content: Wij regelen het voor jouw organisatie. Het mooie is, dat jij zelf bepaald waar je ons voor inzet of waar je zelf aan de slag gaat. Met onze specialisten en expertises hebben wij in ieder geval alles in huis om jouw online communicatie volledig te regelen.

Onze werkwijze

Zullen we samen online de baas zijn?

Bij Backcorner houden we van duidelijkheid. Geen vage marketing stappen, maar het liefst alles in Jip en Janneke taal uitgelegt. Daarom werken wij het liefst aan de hand van onze vier Cornerstones die bestaan uit: Design, Webdesign en -development, Content Creatie en Online Marketing. Met behulp van deze vier stappen creëren wij duidelijkheid voor jou, maar ook voor ons. Met een van tevoren opgesteld plan onze expertise inzetten om dit tot succes te leiden.

We kunnen natuurlijk heel veel vertellen over waar we goed in zijn of wat we leuk vinden. Maar resultaat is uiteindelijk het belangrijkste. Hier zie je een greep aan online marketing & website projecten welke wij hebben gerealiseerd de afgelopen jaren.

Bekijk ons werk

Onze Cornerstones
Bekijk alle cases van Backcorner

Marketingbureau met persoonlijke aandacht

Bij Backcorner geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Of je nu een start-up bent die de markt wil veroveren of een gevestigd bedrijf dat toe is aan vernieuwing, wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en leveren doelgerichte oplossingen. Ons ervaren team combineert creativiteit met strategisch inzicht, waardoor we samen met jou onderscheidende marketingcampagnes kunnen ontwikkelen.

Wil je direct een offerte aanvragen? Geen probleem, vul dan het offerte formulier in. Wij reageren snel, zodat jij weet waar je aan toe bent.
Neem anders gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Houd onze sociale media ook in de gate voor de nieuwste projecten en tips en tricks.

Zullen we samen reuring maken
menu