Marketingbureau Doetinchem

Backcorner

Jouw marketingbureau in Doetinchem. Als je op zoek bent naar een marketingpartner in de regio Doetinchem of de Achterhoek, staan wij bij Backcorner klaar om je te ondersteunen bij al je vraagstukken. Met onze authentieke Achterhoekse kwaliteiten ontvangen we je graag aan de Expeditieweg 11 in Doetinchem. Uiteraard met een kopje koffie of thee!

Bij Backcorner geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Of je nu een start-up bent die de markt wil veroveren of een gevestigd bedrijf dat toe is aan vernieuwing, wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en leveren doelgerichte oplossingen. Ons ervaren team combineert creativiteit met strategisch inzicht, waardoor we samen met jou onderscheidende marketingcampagnes kunnen ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Het online zichtbaar maken van jouw producten of diensten. Dit kunnen wij doen door verschillende (online) marketingactiviteiten, een nieuwe huisstijl of een nieuwe website of webshop ontwikkelen. Wat het beste voor jou is, is altijd de vraag. Daarom nodigen wij je graag uit voor een gesprek om dat te bepalen. Met alle plezier komen wij bij jullie langs om het bedrijf te ontdekken, maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor.

 

 

 

 

 

Voordelen van een bedrijf uit de buurt?

Het is vanzelfsprekend dat het niet per se nodig is om een marketingbureau te nemen dat uit jouw regio komt. Echter heeft het wel meerdere voordelen. Ten eerste begrijpen wij de regio waarin je gevestigd bent. In elke regio in Nederland heeft iedereen zo zijn gebruiken. De mentaliteit in Doetinchem is dan bijvoorbeeld anders dan in Maastricht. Verder is het eenvoudiger om een afspraak te maken wanneer wij dichter bij elkaar zijn. Geen lange reistijden met vervelende files en het is ook nog eens duurzamer.

Hoe wij werken?

Wij werken het liefst aan de hand van onze vier Cornerstones die bestaan uit: Design, Webdesign en -development, Content Creatie en Online Marketing. Met behulp van deze vier stappen creëren wij duidelijkheid voor jou, maar ook voor ons. Met een van tevoren opgesteld plan onze expertise inzetten om dit tot succes te leiden.

 

Onze Cornerstones
menu