Grafische vormgeving

Wij helpen met jouw digitale dromen, van idee tot maatwerk.

Backcorner is geen doorsnee marketingbureau. Wij willen de klant geheel kunnen ontzorgen. Daarom hebben wij ook grafische vormgeving in ons pakket zitten. Wel zo makkelijk om alles bij een partij te hebben. Of je nu op zoek bent naar een opvallend logo, aantrekkelijke marketingmaterialen of een volledige herziening van je merkimago, onze grafische vormgever staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Wij creëren visuele meesterwerken die jouw boodschap overbrengen en een professionele indruk achterlaten.

Maak een afspraak

Aan de slag met jouw ontwerp

Bij Backcorner draait alles om maatwerk. Wij snappen dat ieder bedrijf uniek is en daarom ook unieke creaties verdient. Wij gaan als eerste samen van start. Jij als klant en onze grafisch vormgever. We bespreken jouw wensen en jouw doelen. Daarna gaat de creatieve machine draaien en worden jouw wensen en doelen omgezet in een visuele creatie.

Je zult nu wel denken: waarom moet ik Backcorner inschakelen voor mijn grafisch ontwerp? Wij werken aan de hand van vier verschillende peilers.

  • Creativiteit. Het allerbelangrijkste met een nieuw ontwerp is dat het opvalt. Wij willen ten allen tijde met een innovatief en uniek ontwerp komen. Dit zorgt ervoor dat jij je onderscheidt van de concurrentie.
  • Klantgericht. Het luisteren naar jouw wensen en behoeften is van belang om tot een goed resultaat te komen. Jij hebt als klant een gedachte over hoe het ontwerp eruit moet zien. Is dit niet het geval? Dan gaan wij in gesprek om samen tot een ontwerp te komen.
  • Professionaliteit. Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers die hun handen niet voor omdraaien om een nieuw ontwerp te bedenken.
  • Resultaatgericht. Het eindelijke doel is om resultaat te halen uit het grafische ontwerp. Onze ontwerpen zijn daar specifiek voor gemaakt en met de ervaring die wij hebben is dat ook mogelijk.

 

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit om een innovatief en resultaatgericht ontwerp te laten maken voor jou.

Ik wil reuring

Zullen we
samen iets
moois maken?

Een greep uit ons werk geeft jou alvast een indruk van wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Zo gaan we te werk

Bij Backcorner houden we het graag duidelijk. Géén vaag marketingjargon, géén onverwachte koerswijzigingen en géén ingewikkelde presentaties waarbij je denkt: ‘het zal wel’. Maar gewoon een duidelijk traject op weg naar dát doel dat we samen met jou vaststellen.

Zo doen we dat
menu