Webdesign en Webdevelopment

Wij helpen met jouw digitale dromen, van idee tot maatwerk website of webshop

Een website is vaak de eerste kennismaking met een merk. Het is daarom essentieel om een professionele site te hebben. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops die gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de bezoeker als de beheerder. Design, gebruikers -ervaring, techniek en vindbaarheid combineren wij feilloos met elkaar voor het beste resultaat. Creatieve- op maat gemaakte- gebruiksvriendelijke websites, die bijdragen aan jouw online doelen. Wij bouwen onze websites in WordPress, een wereldwijd gebruikt CMS-systeem waarin je jouw website gemakkelijk kunt beheren. 

Maak een afspraak

Maatwerk websites met de nieuwste technieken

Backcorner ontwerpt en bouwt in multidisciplinaire teams, waarbij onze webdesigners een ontwerp maken, onze webdevelopers de website bouwen en onze online marketeers zorgen dat de website goed vindbaar is.

  • Maatwerk 

Ieder bedrijf is anders. Hierdoor is iedere website die Backcorner levert 100% maatwerk, gebaseerd op de wensen en doelstellingen van het bedrijf. 

  • Google-optimalisatie 

Na oplevering van de website is deze geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.

  • WordPress CMS

Door het gebruik van WordPress, ben je na oplevering van de website niet meer afhankelijk van ons als webdeveloper. Je kunt zelf blog artikelen, vacatures of producten toevoegen aan jouw website. Hierover geven wij jou een duidelijke uitleg over het aanpassen van content en het gebruik van jouw website.  

Ik wil reuring

Zullen we
samen iets
moois maken?

Een greep uit ons werk geeft jou alvast een indruk van wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Zo gaan we te werk

Bij Backcorner houden we het graag duidelijk. Géén vaag marketingjargon, géén onverwachte koerswijzigingen en géén ingewikkelde presentaties waarbij je denkt: ‘het zal wel’. Maar gewoon een duidelijk traject op weg naar dát doel dat we samen met jou vaststellen.

Zo doen we dat
menu