Social Media

Wij helpen jouw bedrijf verder

Social Media is in deze tijd bijna niet meer weg te denken. Iedereen besteedt wel een aantal minuten per dag op Facebook, Instagram, Twitter of een andere Social Media. Het onderzoek van New Com leert ons dat we gemiddeld 114 minuten per dag aan Social media besteden. Dat is wel 7 minuten per dag meer dan vorig jaar. Dat zijn 114 minuten per dag om in contact te komen met jouw doelgroep. Het is goed te zien dat de ‘hippe’ en nieuwe Social Media kanalen erg populair zijn onder de jongeren, maar ook steeds meer ouderen maken gebruik van die kanalen. Het is daarom ook noodzakelijk om strategisch jouw perfecte Social Media kanaal te kiezen.

Maak een afspraak

Social Media

Het is erg belangrijk om een goede en doordachte strategie te gebruiken om op het juiste moment met de juiste boodschap jouw doelgroep aan te spreken op het juiste Social Media kanaal. Laat dat nou net iets zijn waar wij bij Backcorner veel ervaring mee hebben. Met onze Online Marketeer hebben wij de jarenlange ervaring in huis met onder andere Facebook en Instagram.

Daag ons uit om ook jouw Social Media campagnes een boost te geven.

Ik wil reuring

Zullen we
samen iets
moois maken?

Een greep uit ons werk geeft jou alvast een indruk van wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Zo gaan we te werk

Bij Backcorner houden we het graag duidelijk. Géén vaag marketingjargon, géén onverwachte koerswijzigingen en géén ingewikkelde presentaties waarbij je denkt: ‘het zal wel’. Maar gewoon een duidelijk traject op weg naar dát doel dat we samen met jou vaststellen.

Zo doen we dat
menu