SEA

Wij helpen jouw bedrijf verder

In de hedendaagse digitale wereld is het opvallend dat vrijwel alle potentiële klanten zich online oriënteren, waarbij bijna 94% van hen gebruikmaakt van de zoekmachine Google. Dit geeft aan hoe cruciaal het is om online aanwezig te zijn op het platform waar mensen actief zoeken naar producten of diensten. Een effectieve manier om impact te hebben op jouw doelgroep is door gebruik te maken van adverteren via Google.

Maak een afspraak

Aan de slag met SEA

Als eerste moet er achterhaald worden welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt om vervolgens hierop in te spelen met een effectieve campagne. Het mooie van adverteren via een zoekmachine als Google is dat je helemaal zelf controle hebt over waar je adverteert, op welke moment en wat jouw boodschap is. Het is ook nog eens inzichtelijk hoe vaak jouw advertentie gezien is, hoe vaak er geklikt is en wat deze bezoekers doen op jouw website. Wij bij Backcorner hebben al jaren ervaring met adverteren via de betaalde zoekmachine Google.

Mocht je nog een stap verder willen gaan naast Google bieden wij het ook aan om te adverteren via Bing, de tweede zoekmachine van Nederland.

Ik wil reuring

Zullen we
samen iets
moois maken?

Een greep uit ons werk geeft jou alvast een indruk van wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Zo gaan we te werk

Bij Backcorner houden we het graag duidelijk. Géén vaag marketingjargon, géén onverwachte koerswijzigingen en géén ingewikkelde presentaties waarbij je denkt: ‘het zal wel’. Maar gewoon een duidelijk traject op weg naar dát doel dat we samen met jou vaststellen.

Zo doen we dat
menu