Onze Werkwijze

Dé vier stappen

In de ideale situatie gaan wij aan de slag aan de hand van de 4 stappen, namelijk: Design, Webdevelopment, Content Creatie en Online Marketing. Wij houden van duidelijkheid en met behulp van deze 4 stappen creëren wij dat voor jou, maar ook voor ons. Zo gaan we met een vooropgesteld doel aan de slag met jouw traject. Onze specialisten zullen alle zeilen bijzetten om dit en elke ander traject tot een succes te maken. Wij kijken ernaar uit om een samenwerken aan te gaan en online te groeien.

Ik wil reuring

Design

De allereerste indruk, die telt! Een sterk, onderscheidend en eigenwijs design dat is wat meteen de aandacht trekt. Wij snappen dat het soms lastig is om te ontwerpen. Het is ons ding om elke keer weer een spetterend design te maken, waarbij we een mix van moderniteit en eigenwijsheid gebruiken.

Webdesign en -development

Een website is de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Ook wel het online visitekaartje genoemd. Het is dan ook belangrijk dat jouw website en goede weerspiegeling is van jouw bedrijf. Wij creëren website of webshops die voor de bezoekers gebruiksvriendelijk zijn. Ons geheim hierin? Wij gaan op een creatieve en eigenwijze manier aan de slag met het design om dit door te vertalen naar een technisch sterke en visuele strakke website of webshop.

Ik wil reuring

Content Creatie

Wij begrijpen dat jouw online aanwezigheid niet alleen draait om de look en technologie, maar het gaat vooral om de boodschap die je wilt overbrengen. Daarom gaan wij verder met behulp van content creatie. Hiermee bedoelen wij content in het breedste zin van het woord, namelijk foto, video en tekst. Door de juiste balans te vinden tussen woorden en (bewegende) beelden brengen wij jouw boodschap over die boeit en blijft hangen, waardoor je echt opvalt.

Online Marketing

Na het ontwerpen en ontwikkelen van een prachtige website vol creatieve content, is het van vitaal belang dat jouw klanten jou ook daadwerkelijk kunnen vinden in de online jungle. Hier komt onze Online Marketing expertise om de hoek kijken. Onze specialist zet zich in om jouw boodschap op het juiste moment op het juiste kanaal aan de juiste doelgroep te presenteren. Het eindresultaat? Meer online zichtbaarheid, betrokkenheid.

Ik wil reuring
menu