Tenten Solar helpt je van aanvraag tot installatie en ver daarna

Bekijk de website: tentensolar.nl

Tenten Solar is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op duurzame energieoplossingen en zonne-energiesystemen. Ze wilden hun missie en innovatieve aanpak op een overtuigende manier overbrengen aan klanten en partners. In samenwerking met Proost zijn wij deze mooie uitdaging aangegaan.

Het doel was om een indrukwekkende website, teksten en een bedrijfsvideo te maken die de kernwaarden, expertise en impact van Tenten Solar op een gedenkwaardige manier communiceert. Dit zou een uitdaging worden gezien de technische en inhoudelijke complexiteit van het onderwerp.

Backcorner nam de uitdaging aan om Tenten Solar een state-of-the-art online platform te bieden. Ons team van ervaren webontwikkelaars, grafisch ontwerpers en copywriters bundelde hun krachten om een allesomvattende oplossing te leveren. Dit omvatte webontwikkeling om een responsieve en gebruiksvriendelijke website te creëren, afgestemd op de behoeften van Tenten Solar. Het ontwerp van de site werd zorgvuldig uitgedacht, met de nadruk op visuele aantrekkingskracht en gebruiksgemak. Onze tekstschrijvers werkten nauw samen met het team van Tenten Solar om pakkende en informatieve website teksten te produceren, die niet alleen de technische aspecten van hun werk belichtten, maar ook hun passie voor duurzaamheid en positieve impact op de voorgrond plaatsten. Het resultaat was een website die niet alleen de expertise van Tenten Solar weerspiegelde, maar ook een uitnodigende digitale ruimte creëerde voor hun klanten en partners.

Wat hebben we gedaan:

Content creatieDesignWebdesign en -development
Onze diensten

Daarnaast wilden ze al hun visuele en tekstuele content herzien en vernieuwen om een samenhangende merkidentiteit te creëren. Dit omvatte het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe website, evenals de productie van foto’s en video’s die hun verhaal op een overtuigende manier zouden vertellen.

Naast de ontwikkeling van de website nam Backcorner ook de verantwoordelijkheid voor de productie van een indrukwekkende bedrijfsvideo op zich. Ons getalenteerde team gebruikte meerdere draaidagen, drone-opnames en een professionele voiceover om de kernwaarden en prestaties van Tenten Solar te benadrukken. De video, die als middelpunt van de online aanwezigheid fungeerde, diende als een krachtig hulpmiddel om het verhaal van Tenten Solar te vertellen. Het bood een visuele en emotionele diepgang die de kijkers inspireerde en informeerde over de impact van hernieuwbare energie en de toewijding van Tenten Solar aan een duurzamere wereld. Deze bedrijfsvideo is een krachtige aanvulling geworden op de totale digitale strategie van Tenten Solar en heeft bijgedragen aan hun groei en reputatie in de sector.

Bekijk hem hieronder.

Andere cases

menu