Vosse Design

Bekijk de website: vossedesign.nl

Vosse Design benaderde BackCorner met de ambitie om hun online aanwezigheid te verbeteren.

Het doel was om het vakmanschap en creativiteit van Vosse Design te vertalen naar een gloednieuwe website. Om dit te realiseren zijn er meerdere diensten aanbod gekomen, namelijk: Copywriting, Design, Grafische Vormgeving en Webdevelopment.

Webdevelopment

Als allerlaatste en zeker niet het minste is de nieuwe website ontwikkeld voor Vosse Design. Aan de hand van het design dat is ontworpen is onze Webdeveloper aan de slag gegaan. De website is volledig op gemaakt en daarbij zijn er specifieke elementen geschreven voor Vosse Design.

Wat hebben we gedaan:

DesignWebdesign en -development
Onze diensten

Grafische vormgeving & Webdesign

Onze designer is aan de slag gegaan met het ontwerp voor Vosse Design. Om een design neer te zetten dat overeenkomt met Vosse Design was een geweldige uitdaging voor onze Designer. Dit is met beide handen aangepakt. Er is een nieuw logo en website ontworpen. Daarnaast is de brochure ook volledig vernieuwd.

Conclusie

Wij van Backcorner zijn heel blij dat we samengewerkt hebben met Vosse Design om hun online aanwezigheid te verbeteren. Met behulp van meerdere disciplines is de missie, visie en kernwaarden vertaald naar een nieuwe website en is dit nu een goede weerspiegeling van Vosse Design. Wij zijn dan ook echt trots op het proces dat is doorlopen en datgene dat gemaakt is en hopen in de toekomst nog meer van zulke projecten te mogen doen.

Maak een afspraak

Andere cases

menu