Dddrop uit Doetinchem is de partij voor 3D printers

Bekijk de website: dddrop.com

Dddrop, een prominente en innovatieve speler in de 3D-printindustrie.

Ze kwamen bij Backcorner voor een volledig webdesign en de websiteontwikkeling.Dit hebben wij met beide handen aangepakt en zijn aan de slag gegaan.

Voor het webdesign is onze designer aan de slag gegaan om de wensen van dddrop goed zichtbaar te krijgen op de website. Het nieuwe design is visueel aantrekkelijk en weerspiegelt waar DDDrop voor staat. Verder is er gekozen voor een clean en strak design. Dit is ook goed terug te zien op de productpagina’s. Op de productpagina’s is gebruikgemaakt van verschillende elementen die ervoor zorgen dat de aandacht naar de 3D-printers gaat.

Nadat het ontwerp klaar was, werd het volledige design besproken met dddrop. Hierna zijn er enkele aanpassingen geweest en is onze webdeveloper aan de slag gegaan. Om uiteindelijk tot een pracht resultaat te komen, waar niet alleen wij trots op zijn.

Wat hebben we gedaan:

Webdesign en -development
Onze diensten

Na akkoord op het ontwerp goedgekeurd is door DDDrop is onze webdeveloper aan de slag gegaan met het maken van de nieuwe website. Er zijn verschillende op maat gemaakte elementen toegevoegd. Uiteraard was dit een leuke uitdaging en hier krijgen wij bij Backcorner nog meer energie van. 

Kortom, het was een fijne en succesvolle samenwerking met Dddrop!

Zullen we samen reuring maken

Andere cases

menu