EQvolve

Bekijk de website: EQvolve

Voor EQvolve hebben we een nieuwe website ontworpen, ontwikkeld en gevuld met nieuwe content. EQvolve is een nieuwe speler in de markt voor baggeraars, maar heeft wel veel ervaring in deze branche. EQvolve staat voor oplossingen in de baggerindustrie waarbij de impact op milieu geminimaliseerd wordt. Dit doen ze door te focussen op duurzaam onderhoud, reparatie en hergebruik. De prioriteiten liggen op mens en planeet.

Wat hebben we gedaan:

Content creatieWebdesign en -development
Onze diensten

Webdesign -en Development

Als eerste hebben wij een ontwerp gemaakt waarmee wij dachten dat EQvolve zich het beste online kan presenteren. Dit ontwerp is voorgelegd en doorgenomen met EQvolve. Hieruit kwamen enkele aanpassingen en die zijn doorgevoerd. Na deze aanpassingen is de website ontwikkeld door onze Webdeveloper en binnen een korte periode was de website live. Dit komt mede door het snelle werken van onze Webdeveloper en het aanleveren van de teksten door EQvolve.

Website EQvolve 2

Fotografie

Om de website te vullen met kwalitatieve content is er een fotoshoot gehouden met de eigenaren. Bij het selecteren van de locatie is gekeken naar de omgeving die aansluit bij de identiteit en branche van het bedrijf. De afbeeldingen op de website zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar getuigen ook van professionaliteit, waardoor ze een gevoel van herkenning opwekken bij de bezoekers.

EQvolve eigenaren

Zullen we samen reuring maken

Andere cases

menu