HJZ Zandvoort

Bekijk de website: HJZ Zandvoort

HJZ Zandvoort, een familiebedrijf opgericht in 1936, waar inmiddels de vierde generatie actief is bij het bedrijf. Het bedrijf specialiseert zich in de productie van nagels (spijkers) die wereldwijd worden gebruikt in de bouw- en industriële sector. HJZ Zandvoort benaderde Backcorner om hun online aanwezigheid te vernieuwen. Na een grondig gesprek zijn we gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Tijdens dit proces werd ook besloten om een video en brochure te creëren.

Wat hebben we gedaan:

Content creatieWebdesign en -development
Onze diensten

Onze Grafisch Vormgever ging aan de slag met het ontwerpen van de website. Het was essentieel dat de diverse soorten nagels duidelijk werden gepresenteerd op de productpagina. Daarom werden er aparte productpagina’s ontworpen, waar alle benodigde informatie overzichtelijk wordt weergegeven. Inclusief de spijkerwijzer.

Na de lancering van de website is de gehele site meetbaar gemaakt voor HJZ Zandvoort. Hierdoor hebben zij extra inzicht gekregen in het gedrag van de websitebezoekers. Dit stelt hen in staat om op basis van data gedreven beslissingen te nemen.

Zullen we samen reuring maken

Andere cases

menu