Data

Starten met het gebruik van Data

Data is tegenwoordig een van de kernwoorden van Online Marketing, maar welke data heb je allemaal tot je beschikking? Naar onze mening is jouw website of webshop een van de grootste databronnen. Dit is de plek waar huidige en potentiële klanten komen om informatie te zoeken over jouw product of dienst.

Maak een afspraak
Marketingbureau Doetinchem

Data

Waarschijnlijk heb je al een website of webshop met dagelijks een aantal bezoekers. Maar wat doen deze bezoekers? Waar komen ze vandaan? Dat zijn vragen waar je inzicht op wilt hebben. Het goed inzichtelijk krijgen van jouw website is een beste klus, maar niet onmogelijk.

Met verschillende tools als Google Analytics, Google Tag Manager en bijvoorbeeld Looker Studio krijg je de inzichten die je nodig hebt. Onze specialisten hebben hier ervaring mee en helpen graag om jouw data inzichtelijk te krijgen.

Ik wil reuring

Zullen we
samen iets
moois maken?

Een greep uit ons werk geeft jou alvast een indruk van wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Zo gaan we te werk

Bij Backcorner houden we het graag duidelijk. Géén vaag marketingjargon, géén onverwachte koerswijzigingen en géén ingewikkelde presentaties waarbij je denkt: ‘het zal wel’. Maar gewoon een duidelijk traject op weg naar dát doel dat we samen met jou vaststellen.

Zo doen we dat
menu